Unikaten tisk na majice za večje skupine

Postopek sitotiska kot umetnosti se je postopoma začel razvijati v tridesetih letih prejšnjega stoletja. Od takrat je sitotisk zelo priljubljen, saj se velikokrat uporablja za tiskanje reklamnih sporočil na steklih, logotipov na steklenicah piva in za tiskanje blagovnih znamk na kartonskih embalažah. Danes pa se najpogosteje uporablja za tiskanje sloganov in različnih motivov na majčke, tako tiste s kratkimi kot z dolgimi rokavi. Napisi po meri se pojavljajo tudi na kapah, nakupovalnih vrečkah, predpasnikih in puloverjih. Podjetja pa napise velikokrat natisnejo tudi na delovna oblačila.

Tisk na majice je idealna izbira za vse tiste, ki bi z njimi želeli nekaj sporočiti bližnji okolici, najsi gre za skupino udeleženk na dekliščini, skupino maturantov na zaključni podelitvi ali pa za skupino zaposlenih v podjetju. Unikaten napis na majčke ima za skupine številne prednosti.

Tiskanje napisov na delovna oblačila in uniforme

Če podjetje želi svojim zaposlenim omogočiti, da so pri svojem delu prepoznavni za stranke, s   katerimi so v stiku, tedaj jim mora zagotoviti preproste uniforme ali delovna oblačila, ki so hkrati ustrezna in udobna. Tisk na moške in ženske majice in delovna oblačila bo izpostavil blagovno znamko  podjetja in tako zaposlenim omogočil enoten videz in pri tem skrbel za njihovo pripadnost podjetju.

Majčke z logotipom podjetja za promocijske namene  

Tiskanje in oblikovanje logotipa podjetja na izbranih majčkah predstavlja dobro promocijsko sredstvo, še posebej na promocijskih prireditvah. Na promocijskih prireditvah jih lahko nosijo zaposleni, lahko pa jih podjetje podari obiskovalcem prireditve. V vsakem primeru bodo majčke z napisom učinkovito predstavljale blagovno znamko podjetja.

Majčke z napisom za organizirane skupine

Tisk na majice lahko oblikujemo po meri, zato so majice z napisom namenjene različnim organiziranim skupinam ali organizacijam, kot so poletni tabori, cerkvene skupine, aktivistični shodi, absolventski izleti in tako naprej. Unikatne majčke z napisom sporočajo tematiko, ki je značilna za neko organizirano skupino, zato da bi se ljudje v skupini lažje združevali in našli v množici ljudi. Skupni natisi na majčkah izgrajujejo moralo ekipe in pomagajo pri lažjem povezovanju članov skupine.

Unikaten tisk na majice lahko oblikujemo po svoji meri in jih naročimo na spletni strani majice.com.hr; ponudba večjih količin z dotiskom pa je dostopna na strani habeco.hr., kjer ponujajo tudi ostala promocijska darila.


Lasni podaljški so stroškovno sprejemljivi, enostavni za namestitev in preprosti za vzdrževanje.  Preberite več …

Ročne ure ne omogočajo samo pogledovanja na številčnico, temveč so tudi statusni simbol,in pomemben kos nakita.  Preberi več …