Odličen psihoterapevt iz Maribora

Psihoterapija je odlična rešitev. Tega ne govorim na pamet, ampak zato, ker sem jo preizkusila. Imela sem kar nekaj težav, zaradi katerih nisem bila tako zelo zadovoljna s svojim življenjem, kot bi lahko bila. Ovirale so me tako na poklicni poti kot v vsakdanjem življenju, zato sem se odločila, da je čas za spremembo. Pomagal mi je psihoterapevt iz Maribora, ki ga vsekakor priporočam tudi vam, ne glede na to, kakšne težave imate.

Psihoterapevt Maribor – ustrezna pomoč in opora

Več let ali celo že celo življenje me je mučilo veliko težav, od anskioznosti do nekaterih strahov in fobij pa tudi pomanjkanja samozavesti in slabe samopodobe. Potem pa sem naletela na članek, ki je govoril prav o tem, da mnoge takšne težave lahko reši psihoterapija. Spraševala sem se, kje lahko dobim ustrezno pomoč in ali bi mi kak psihoterapevt iz Maribora, kjer živim, morda lahko pomagam.

Kar nekaj let sem zbirala pogum, da ga obiščem. Potem pa sem enkrat izvedela, da  obstaja psihoterapevt v Mariboru, ki ima izrazito celoten pristop in je z individualno obravnavo ž mnogim pomagal pri težavah, kot so bile moje. Tako sem dobila ustrezno pomoč pri mojih težavah in podporo za to, da jih rešim.

Preberite si še naslednji članek: Razlikovanje med strahom in aksioznostjo

Anksioznost je čustveno stanje, ki ga zaznamujejo neprijetnost, občutki strahu in živčna napetost. Po podatkih številnih študij naj bi za anksioznimi motnjami trpelo okrog 10 % ljudi po svetu.

Celosten pristop pri reševanju težav

Psihoterapija se mi zdi zelo dobra rešitev za vse, ki se vsakodnevno spopadajo z različnimi težavami. Prav vsak od nas ima določene probleme v življenju, ki ga ovirajo in mu preprečujejo, da bi zaživel polno. Sama sem se zaradi svoji težav veliko slabše odrezala na marsikaterem izpitu ali razgovoru za službo. Zaradi slabe samopodobe in pomanjkanja samozavesti nisem mogla uresničiti vseh svojih potencialov, ki sem jih imela, zato sem bila izrazito nezadovoljna s sabo. To je še slabšo mojo samopodobo.

Iz tega začaranega kroga me je rešila prav psihoterapija, zato jo toplo priporočam vsem. Že samo pogovor z nekom, ki te posluša in razume, je zlata vreden. Če pa je ta oseba strokovno usposobljena za to, da ti nato vse tvoje nakopičene težave še pomaga rešiti in najti izhod stran iz načina življenja, ki ti ni všeč, pa je to vredno še veliko več.