Kako izbrati popoln videz nove ročne ure?

Ročne ure niso le naprave za prikazovanje časa, temveč se uporabljajo tudi kot modni dodatki, ki se v stilu in materialu dopolnjujejo z osebnim slogom in oblačili. Ko boste določili, kateri material in slog vam je najbolj všeč in pri tem upoštevali še razpon cen, boste našli popoln stilski dodatek, ki ustreza vaši osebnosti in okusu. 

Unisex, moške in ženske ročne ure je mogoče kupiti v različnih materialih in slogih, prav tako pa imajo tudi različne funkcije. Razkošne modne dodatke na zapestju lahko nosite s formalnimi in poslovnimi oblekami, športne oziroma atletske ure pa lahko nosite ob udejstvovanjih pri različnih športnih aktivnostih. 

Široka ponudba različnih materialov paščkov 

Poiščite takšen material pasu, ki je nastavljiv in trajen. Ročne ure nudijo velik izbor materialov pasu, pri čemer med najpogostejše izbire spadajo materiali, kot so:

  • Kovine (zlato in srebro)
  • Usnje 
  • Trpežna guma in silikon 
  • Blago in različne tkanine 

Zlatar ali urar vam lahko prilagodi kovinske pasove, medtem ko imajo usnjeni paščki dodatne luknje, ki omogočajo prilagoditev glede na velikost zapestja. Večino zapestnih pasov je mogoče tudi zamenjati, ko se star pašček obrabi ali pa ko si zaželite zamenjave barv in spremembe stila. 

Zapestni modni dodatek z različnimi materiali ohišja 

Ohišja zapestnih ur s steklom v sredini so na voljo v različnih materialih, kot so: 

Ohišja stilskih dodatkov za prikazovanje časa so lahko izdelana tudi iz plastike, pri čemer je plastika manj vzdržljiva kot kovinski materiali, vendar pa je na drugi strani manj možnosti, da bi na površini plastike bile vidne praske. 

Ohišja zapestnih stilskih dodatkov v različnih oblikah 

Ohišja modnih zapestnih ur prihajajo v različnih oblikah, kjer okrogla oblika ohišja še vedno predstavlja najbolj pogosto izbiro. Navkljub temu pa lahko izbirate tudi med bolj unikatnimi in edinstvenimi oblikami, ki bodo še dodatno poudarile vaš osebni slog. Edinstvene oblike ohišij naprav za prikazovanje časa so lahko: 

  • Kvadratne oblike 
  • Ovalne oblike
  • Pravokotne oblike 
  • Ostale oblike, kot je na primer oblika srca

Poleg različnih oblik ohišij ur pa lahko izbirate tudi med njihovimi različnimi velikostmi oziroma premeri. Ročne ure, ki so na voljo za nakup v specializirani spletni trgovini za prodajo moških, ženskih in otroških ur na naslovu www.rocneure.si, prihajajo v dveh različnih premerih oziroma velikostih, pri čemer večje dimenzije ohišij segajo nad 5 centimetrov premera, običajne dimenzije pa merijo do 5 centimetrov premera.