Ženske majice za formalne priložnosti in za prosti čas

Ženske majice za prosti čas

Če bi uspeli pokukati v vsaj nekaj ženskih garderobnih omar, bi lahko videli, da ima vsaka predstavnica nežnejšega spola na zalogi tudi vsaj nekaj majic s kratkimi rokavi. Takšnim majicam pogosto rečemo kar T-shirt majice, na prvi pogled pa se med seboj lahko kar precej razlikujejo. Vse imajo torej kratke rokave, a zasnovane so lahko na različne načine. Zelo uporabne so na primer polo ženske majice, ki so dobrodošle tudi za bolj formalne priložnosti.

Po drugi strani pa dekleta in tudi starejše dame rade posegajo po preprostih majicah s kratkimi rokavi, ki jih krasijo najrazličnejši zabavni motivi. Neredko kje pa bi lahko v omarah opazili tudi majice, ki so bile posebej naročene za uporabnico. Takšnim pa rečemo personalizirane ali majice po meri.

Kratke majice za ženske za športne aktivnosti

Pri izbiri majice za ženske s kratkimi rokavi je treba paziti tudi na vrsto materiala. Še posebej je to ključno, če se bo majica uporabljala za športne aktivnosti. Takšen tekstil mora dobro dihati ter na ustrezen način odvajati vlago.

Ženske majice za fitness
Pri izbiri ženske majice za šport je potrebno izbrati pravi material

Priporočamo, da majice za športne aktivnosti in druge kose tovrstnih oblačil nakupujete v specializiranih trgovinah s športno opremo, kjer vam bodo pri nakupu odlično svetovali tudi strokovno podkovani ter izkušeni prodajalci.

Kombiniranje oblačil s kratkimi rokavi v različnih letnih časih

Zagotovo kakšen kos oblačila nosite v  vseh letnih časih. To velja na primer za majice s kratkimi rokavi. Je pa res, da ima takšno oblačilo poleti precej drugačno vlogo kot pozimi. V toplejšem letnem času T-shirt majica na zgornjem delu telesa lahko predstavlja povsem samostojen kos oblačila, ki se odlično kombinira tako h krilom kot hlačam. V hladnejšem času pa kratke majice nosimo pod drugimi kosi, na primer pod puloverji, jopicami.

Kako kombinirati ženske majice in kavbojke

Tudi v toplih notranjih prostorih v zimskem času majice lahko postanejo samostojni kos oblačila. Velika večina se v takšnih prostorih precej bolje počuti, če ima na sebi manj kosov opreme.

Nakup ženske majice s potiskom po meri

Vaša prijateljica, sodelavka, partnerica, žena, sorodnica ali znanka pa bo zagotovo vesela darila v obliki kratke majice. Ne izberite katero koli, temveč se raje odločite za majico s potiskom po meri, ki jo lahko daste izdelati kar preko spleta.