Se vam je pokvaril telefon ali pa počilo steklo?

Popravilo telefonov ni tako drago, kot se govori. Oziroma sploh ni drago! Cene za popravilo telefonov so lahko zelo ugodne, če se seveda obrnete na pravi naslov. Pri tem je seveda pomembno tudi to, za katero znamko in model gre, ter to, kakšna je okvara. Vse to namreč lahko vpliva na ceno za popravilo telefonov. 

Vsekakor pa se vam v primeru, da se vam je pokvaril telefon ali pa vam je počilo steklo, splača povprašati naokrog, koliko bi vas stalo popravilo. Nikar ne verjemite tistim, ki pravijo, da se servis ne splača, ker to nikakor ne drži! V večini primerov se namreč cenovno več kot splača, z njim pa lahko poskrbite za to, da bo vaš telefon spet nemoteno deloval.

Počeno steklo se da zamenjati!

Ena od najpogostejših okvar ali težav, zaradi katerih se ljudje odločajo za popravilo telefonov, je zagotovo počeno steklo. Steklo je namreč eden od najbolj občutljivih delov telefona, poleg tega pa prekriva njegov celoten sprednji del. Zaradi tega se zlahka zgodi, da ob padcu ali udarcu poči. Do neke mere lahko to preprečimo s posebnim zaščitnim steklom ali folijo oziroma etuijem, a tega še vedno ne uporabljajo vsi. Vendar brez skrbi: četudi vam je steklo počilo, se to da rešiti. Potrebna je menjava stekla. Slednja sploh ni tako draga, kot morda mislite!

Popravilo telefonov po ugodni ceni

Koliko stane popravilo telefonov in ali se vam splača, je odvisno od primera do primera. Običajno je ob tem treba na servisu zamenjati kakšen rezervni del, njegova cena pa je odvisna od blagovne znamke in modela vašega pametnega telefona. Pri nekaterih so cene nekoliko višje, pri drugih nižje, odvisno od cenovnega razreda in tudi vrste same okvare, za katero gre.

Načeloma pa je tako, da se vam servis velikokrat še vedno bolj splača kot nakup novega – je namreč občutno cenejši. Zaradi tega se vam v primeru, ko pride do okvare, vsekakor splača povprašati naokrog po cenah servisa oziroma pobrskati po spletu in poiskati najugodnejši servis za vaše potrebe. Pri tem bodite poleg cene in kvalitete storitve pozorni le še na to, koliko časa traja popravilo, saj brez telefona nočete biti predolgo, kajne?