Obeski za ključe so idealno promocijsko darilo

Obeski za ključe izvirne oblike

Promocijska darila so odličen način za izboljšanje prepoznavnosti našega podjetja. Prednost teh daril je ta, da ne potrebujejo biti draga ali kompleksna. Čar je v njihovi preprostosti. Tako lahko podarimo šalice, pisala, USB ključe ipd. Velikokrat spregledani in izredno uporabni pa so obeski za ključe. Te imajo veliko praktično vrednost, saj jih potrebuje vsak posameznik. Z njimi lahko hitro navdušimo naše obstoječe in potencialne stranke. Sami obeski pa so izredno stroškovno učinkovito promocijsko darilo, ki si ga lahko privošči vsak podjetnik.

Nizko-cenovno in učinkovito darilo

Veliko podjetij ima težave z izbiro primernih promocijskih daril. Ta so lahko hitro draga in predstavljajo previsok vstopni strošek. Za nove podjetnike je izredno pomembno obvladovanje stroškov v vsakem delu njihovega poslovanja. Enako pa velja za velika podjetja, saj se dnevno srečujejo z veliko odgovornostjo, visokimi stroški, davki ipd.

Obeski za ključe z logotipom
Obeski za ključe imajo to prednost da je njihova nabavna cena zelo nizka

Promocijski material je izredno pomemben za pridobivanje novih strank. Dejstvo pa je, da pri izbiri daril ne potrebujemo izbrati kompleksne in drage predmete. Visoko učinkovitost promocije lahko dosežemo z obeski za ključe. Njihova prednost je nizka nabavna cena. Je pa tudi res, da jih lahko kupimo v različnih oblikah, velikostih in barvah. Kot bonus jih lahko tudi potiskamo našim logotipom, smešnimi reki, domeno naše spletne strani ipd.

Večina strank obdrži obesek zelo dolgo časa

Raziskave so pokazale, da večina ljudi obdrži uporabne predmete, ki so jih dobili od podjetij za promocijo. Tako je vedno dobro, če ciljamo na uporabne predmete, kot so obeski za ključe, ki jih bomo podarili potencialnim strankam.

Video: Poslovna in promocijska darila so najcenejša oblika oglaševanja

Pri tem je izredno priporočljiva poslikava podarjenih predmetov z našim logotipom, domeno spletne strani, poslovnim elektronskim naslovom ipd. To nam omogoča, da se bodo stranke pri uporabi daril vedno spomnile na naše podjetje. Tako je veliko večja verjetnost, da nas bodo poklicale, ko bodo potrebovale naše produkte in storitve.

Promocijska darila podajo pozitiven vtis o našem podjetju

Ljudje si vedno najbolj zapomnimo pozitivne izkušnje. Enako pa velja, če kot podjetje našim strankam kaj podarimo. Tudi preprosta darila v obliki obeskov za ključe, šalic, majic ipd. bodo podala pozitiven vtis o našem podjetju. S tem pa dvigujemo zaupanje strank v naš način poslovanja. Zaupanje pa je ključen del prodaje, saj stranke veliko raje poslujejo s podjetji, ki jim lahko brez skrbi predajo svoj trdo zaslužen denar.

Obeske za ključe je tudi možno kupiti v obliki različnih modelov in motivov. Tako lahko naša darila vedno ohranjamo sveža in drugačnega izgleda, če jih nameravamo podariti pri nakupu izdelkov, novim strankam, novim uporabnikom naše spletne strani ipd.