Najbolje prodajani izdelki kozmetične znamke Makeup Obsession

Makeup Obsession paleta senčil

Ličila naj bi poudarjala naravno lepoto, obenem pa tovrstni kozmetični izdelki ponujajo še svobodo, da lahko izrazimo svojo individualnost in živahno osebnost. Na voljo so kakovostni lepotni pripomočki, kot so šminke, maskare, rdečila, tekoči pudri, izdelki za obraz, ustnice in nohte. Izbiramo lahko med različnimi odtenki, na voljo so v specializiranih prodajalnah s kozmetičnimi izdelki.

Pravo orodje za ličenje je skrivnost popolnega videza. A treba je najti pripomočke, ki jih potrebujete za vse – za vaše vsakodnevno ličenje pa tudi za nekoliko bolj vpadljiv videz. Pri izbiri ličil ima ključno vlogo tudi blagovna znamka. Makeup Obsession izdelki so prvovrstni, zato se splača posegati po njih. Predstavljamo 3 najbolje prodajane izdelke svetovno uveljavljenega proizvajalca kozmetičnih ličil.

Enojno senčilo Eyeshadow E127 Chocolate Cream

Makeup Obsession ustvarja prečudovite senčke, ki so simpatične že na prvi pogled. A to še zdaleč ni vse. Senčke uveljavljene znamke so izjemno kakovostne. Njihova struktura je visoko pigmentirana, dodan je kanček šimra. 

Makeup Obsession enojno senčilo
Makeup Obsession enojno senčilo Eyeshadow E127 Chocolate Cream

Senčka se na veke lahko nanese s pomočjo čopiča. Za daljšo obstojnost uporabite primer za senčila. Posamezna senčka je izjemno praktična, ker se lahko vstavi v vsako Makeup Obsession paleto.

Kremno rdečilo Cheek and Lip Tint Duo Stick

Formulacija kremnega rdečila Makeup Obsession zagotavlja preprost nanos pa tudi zabrisovanje. Področje ličk je povsem poudarjeno in celotni make up obraza je dovršen. Rdečilo se lahko brez težav učinkovito nadgrajuje. Za nekoliko bolj nežen in dnevni izgled ga je treba nanesti v manjši količini. Za večerni izhod pa se ga lahko nadgradi.

Za popoln nanos rdečila potrebujete primeren čopič. Odlično se obnese velik in izjemno mehak, zato da je videz čim bolj naraven. Pred nanosom odvečno rdečilo otresite s čopiča, nato sledite obraznim linijam.

Set črtal za oči

Svoje oči lahko definirate z izjemno barvnim, pigmentiranim in dolgoobstojnim svinčnikom za oči. Tanka konica Makeup Obsession barvnih svinčnikov poskrbi za lahek ter precizen nanos. Komplet svinčnikov vključuje 5 različnih odtenkov. Te lahko na povsem poljuben način kombinirate med seboj ali pa jih uporabite samostojno.

Tovrstni kozmetični izdelki se ponašajo z visoko pigmentiranostjo, dolgo obstojnostjo, tanko konico, s preprostim načinom zabrisovanja in kremno teksturo.